Babysang i Østerås kirke

15.08.2017

Babysang i Østerås kirke

Tirsdager klokken 11-13

Har du barn fra 0-1 år? Østerås menighet ønsker deg og barnet ditt velkommen til babysang. Tilbudet er gratis, så ta med barnet ditt og kom!

Musikk er viktig for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Gjennom regler og kjente og ukjente barnesanger ønsker vi å skape en arena hvor du og barnet ditt kan utforske musikk og lek i fellesskap med andre småbarnsforeldre og barn. Babysang handler ikke om prestasjon. Din stemme er den fineste for barnet ditt, og både trente og utrente stemmer er hjertelig velkomne!

Vi samles til sangstund og en hyggelig lunsj hver tirsdag klokken 11.00-13.00. (utenom skolens ferier).

For mer informasjon, ta kontakt med kantor Dorte Fiskaa, kantor@oesteraas-menighet.no, tlf 98 26 78 16 (i fødselspermisjon fra mars-18).