Østerås menighets misjonsprosjekt

27.01.2016

Østerås menighets misjonsprosjekt

Vi i Østerås menighet er glade for å støtte NMS sitt arbeid i Midtøsten.

Østerås menighet er godt i gang med misjons- og solidaritetsprosjekt i Midtøsten gjennom å støtte Diakonalt senter i Kairo og SAT-7 sitt mediaarbeid i regionen. Senteret bidrar til verdig liv til mennesker som lever under vanskelige forhold i en av Kairos fattige bydeler, hvor kristne og muslimer kan møtes og alle, uansett tro bl.a. kan få helsehjelp. Den kristne tv-kanalen SAT-7 bringer håp og glede til millioner i Midtøsten og Nord-Afrika. Begge steder presenteres evangeliet om Guds kjærlighet, og Østerås Menighet er med gjennom forbønn og gaver (konto: 8220 02 85030 merket 'Misjonsprosjekt Østerås'.

Prosjektet er i samarbeid med Det Norske Misjonsselskap som har vært engasjert i Midtøsten siden 1990 og samarbeider med flere aktører innen media, menneskerettighetsarbeid og kirke. Les mer om NMS sitt arbeid i Midtøsten her.

Sjekk ut siste nytt fra SAT-7 her!