Nytt guttekor

09.08.2017

Nytt guttekor

I august starter vi opp nytt guttekor i Bærum! Vil du være med?

Hvorfor guttekor i Bærum?

Det er mange år siden vi sist hadde et guttekor i Bærum. Mange har kommet med ønske om et slikt tilbud og nå er tiden moden for å sette i gang.

Guttekor har en særegen klang som har begeistret folk gjennom århundrer. Sang i kor gir musikalsk modning, fellesskap og bidrar til velvære og personlig utvikling.

Alder og organisering

Koret vil være for gutter i skolealder, og øve i Høvik kirke og menighetshus.

Dirigent

Korets musikalske leder vil bli Thröstur Eiriksson, kantor i Høvik kirke og universitetslektor på Norges musikkhøgskole. Han har lang erfaring korarbeid, bl.a. som dirigent for Bærum Bachkor og for Høvik kirkes barnekor.

Sosiale aktiviteter

I tillegg til korøvelser vil vi vektlegge godt sosialt miljø med morsomme aktiviteter og turer.

Musikalske ambisjoner

Vi ønsker å sette høye mål for det musikalske arbeidet. Koret blir organisert etter mønster fra engelske guttekor, der alle gutter synger sopran og hvor mannsstemmer synger de øvrige stemmer. Vi ønsker derfor også en gruppe med mannsstemmer som kan øve med guttekoret i innspurten mot opptredener. Kanskje noe for fedrene å melde seg på?

Informasjonsmøte

Det vil bli holdt informasjonsmøte i Høvik kirke 29.august kl 18 for interesserte.

Kontaktperson

Ta gjerne kontakt med dirigent og kantor Thröstur Eiriksson, hvis dere har spørsmål!

E-post: eiriksson@hovik-menighet.no

Meld deg på her!