Fra babysang til barseltreff med musikk og vafler, eller litt begge deler?


Har du barn fra 0-2 år? Østerås menighet ønsker deg og barnet ditt velkommen til barseltreff med musikk og vafler - en slags lettversjon av babysang. Tilbudet er gratis, så ta med barnet ditt og kom!

(Foto: Bo Mathisen)

Tirsdager klokken 11-13 (unntatt skolens ferier)

Det blir en litt alternativ babysang i Østerås kirke denne høsten. Vår kjære kantor, Dorte, slutter, og vi har per dags dato ikke fått en erstatter. Jeg, som er menighetspedagog både i Østerås og i Eiksmarka menigheter, har full babysang i Eiksmarka kirke på onsdager. I tillegg ønsker jeg å holde åpen kirke her i Østerås på tirsdager. Og vi kan jo ikke slippe musikken helt! Vi vet hvor viktig musikk er for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Derfor vil vi også her i Østerås fortsette å tilby en arena hvor du og barnet ditt kan utforske musikk og lek i fellesskap med andre småbarnsforeldre og barn.

Det blir en litt kortere variant her i Østerås enn i Eiksmarka, men det blir fortsatt regler og sanger vi kan vugge og danse til, og vi kommer til å bruke både rytmeinstrumenter og kroppen. Husk at babysang ikke handler om prestasjon. Din stemme er den fineste for barnet ditt, og både trente og utrente stemmer er hjertelig velkomne inn i ringen!

Jeg håper mange har mulighet til å stikke innom barseltreff med musikk og vafler, bli kjent med andre i området og la barna oppdage hverandre. Nytt er også at det åpnes for dere som kanskje ikke har fått barnehageplass eller har valgt å være hjemme med barnet litt lenger – derfor barseltreff og ikke babysang.

For mer informasjon, ta kontakt med Ingunn Vegge (menighetspedagog). Meld deg gjerne inn i gruppa "Babysang i Østerås kirke" på Facebook, og motta fortløpende informasjon om tirsdager i Østerås og onsdager i Eiksmarka.

Oppstart høsten 2023: tirsdag 29.august

Kontaktinformasjon:
Mobil: 404 42 171
E-post: iv446@kirken.no

Tilbake