Vil du bidra?

Østerås trenger deg! Du kan bidra med din tid, ditt engasjement eller med å gi penger. Alt bidrar til å skape gode fellesskap for mennesker i alle aldre.

Vil du bidra til noe meningsfullt? Kirken arrangerer masse fine tiltak for barn og familier, tilbyr et godt miljø for ungdom, har gudstjenester og kulturevenementer. Alt dette er ikke mulig uten frivillige medarbeidere og frivillige gaver. Les mer om hvordan du kan bidra.

Vil du gi en gave til Østerås menighet?

Da kan du sende det beløpet du ønsker til Østerås menighets bankkonto 1503.33.22159

Husk å merke innbetalingen med "gave", ditt navn og din postadresse.

Du kan få skattefradrag for alle gaver til Østerås menighet over Kr 500,- pr år. Dersom du ønsker skattefradrag, må du sende en E-post til Kirkeforvalter i Østerås med ditt navn, personnr, postadresse og postnr/sted. Skriv også inn beløpet du ønsker å gi.