Fra babysang til barseltreff med musikk og lunsj, eller litt begge deler?

Har du barn fra 0-2 år? Østerås menighet ønsker deg og barnet ditt velkommen til barseltreff med musikk/ babysang og lunsj. Denne våren skal vi prøve ut noe nytt: Enkel servering av varm suppe etter sangstunden. Tilbudet er gratis, så ta med barnet ditt og kom!

(Foto: Bo Mathisen)

Tirsdager klokken 11-13 (unntatt skolens ferier)

Menighetspedagog Ingunn fortsetter med babysang i Østerås kirke tirsdager denne våren. Vi vet hvor viktig musikk er for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Derfor vil vi fortsette å tilby en arena hvor du og barnet ditt kan utforske musikk og lek i fellesskap med andre småbarnsforeldre og barn.

Det blir en litt kortere variant her i Østerås enn i Eiksmarka, men det blir fortsatt regler og sanger vi kan vugge og danse til, og vi kommer til å bruke både rytmeinstrumenter og kroppen. Husk at babysang ikke handler om prestasjon. Din stemme er den fineste for barnet ditt, og både trente og utrente stemmer er hjertelig velkomne inn i ringen!

Vi håper mange har mulighet til å stikke innom barseltreff med musikk og lett lunsj, bli kjent med andre i området og la barna oppdage hverandre. Nytt er også at det åpnes for dere som kanskje ikke har fått barnehageplass eller har valgt å være hjemme med barnet litt lenger – derfor barseltreff med babysang.

For mer informasjon, ta kontakt med Ingunn Vegge (menighetspedagog). Meld deg gjerne inn i gruppa "Babysang i Østerås kirke" på Facebook, og motta fortløpende informasjon om tirsdager i Østerås og onsdager i Eiksmarka.

Oppstart våren 2024: tirsdag 23. januar

Kontaktinformasjon: