1.- eller 2.klassing?

Hei alle 1.- og 2.-klassinger. Nå har vi sendt invitasjon til "Barnas påskefest" (se bilde) og påmeldingene begynner å komme inn. Har du ikke mottatt invitasjon i postkassen din? Fortvil ikke - du kan melde deg på her.

Bildet viser invitasjonen som er sendt i posten. Informasjonen her er den samme som i artikkelen.

Hva er barnas påskefest?

Barnas påskefest er en slags påskevandring i Østerås kirke der vi også serverer mat, holder på med aktiviteter og koser oss med påskegodt. Dette er et arrangement for 1.- og 2.-klassinger i menigheten. Bli med torsdag 21.mars kl 16-18.

Her kan du melde deg på til barnas påskefest.

Hvem kontakter jeg hvis jeg lurer på noe?

Har du spørsmål om arrangementet eller behov for at vi tilrettelegger, er det fint om du kontakter Ingunn på E-post eller Telefon. Vi gleder oss veldig til dette!

Hilsen Ingunn menighetspedagog og Arnfinn prest