50 årsjubileum og nye møbler til menighetssal


Østerås kirke 50 år i 2024 - bli med på feiring og vår aksjon for å få nye møbler i menighetssalen. 

Jubileumsplanleggingen er i gang, for i år blir Østerås kirke 50 år. På selve den dagen hvor kirken ble innviet for 50 år siden, 18. august, blir det flott høytids- og festgudstjeneste i Østerås kirke klokken 11.00. Senere vil det være ulikt program og arrangement i uke 45 som bygger seg opp til vårt store jubiluemsnovembermarked, den 9. november 2024. Mer informasjon kommer - men det er bare å holde av datoene allerede nå. 

Som en del av jubileumsfeiringen har menighetsrådet ønsket å sette fokus på noe vi kan gjøre for å øke funksjonalitet og fleksibilitet i våre lokaler, og har kommet fram til at vi som menighet ønsker å samle inn penger til nye stoler og bord i menighetssalen. Dette kan gi et solid løft til dette rommet, både med tanke på utleie, arrangement og tiltak for mennesker som inviteres og oppholder seg her i alle aldre. 

Derfor har det blitt opprettet en spleis, en type innsamlingsaksjon, som den enkelte kan gå inn på for å være med å gi et bidrag dersom man har mulighet og lyst til det: 

Østerås 50 år jubileum spleis

Vi ser fram til et spennende jubiluemsår der fortellinger og historie vil være en del av det som blir presentert i menighetsbladene - men også der vi tenker framover for å snakke sammen om hva Østerås menighet skal være i de neste 50 årene. Velkommen til å delta og engasjere deg i arbeidet som drives! Vi håper at mange vil være med på de ulike feiringene som blir arrangert i løpet av året! 

Tusen hjertelig takk til Hildegunn Bernsen som har laget en flott logo til vårt jubileum (bilde i artikkelen). 

 

Tilbake