LYS VÅKEN!

Har du tenkt på at det går an å sove i kirka?

Første helgen i advent for alle 5.- og 6.klassinger.

Fra 30. november - 1. desember inviterer Østerås og Eiksmarka menigheter alle 5.-og 6.klassinger til et helt døgn med aktivitet i Østerås kirke! Vi skal leke ute og inne, spise en skikkelig god festmiddag, ha juleverksted og bli kjent i kirkens kriker og kroker. Og så skal vi finne soveplasser og overnatte i kirkerommet sammen!

På søndag morgen er det feststemt gudstjeneste klokken 11.00, hvor vi skal være med å bidra med ulike ting vi har øvd på, laget og forberedt på lørdagen. Da er foreldre, familie og faddere spesielt invitert til å komme og feire kirkens nyttårsdag sammen med oss!

Meld deg på her.

Vi gleder oss til å se deg!
Har du spørsmål, kan du kontakte kateket Kjetil (kf874@kirken.no / 98 26 78 25) eller menighetspedagog Mari (ms858@kirken.no / 98 26 78 19)